SALON: MARIE TETZLAFF: MIT SKT. PETERSBORG Sorø Kunstmuseum 19. apr. 14:00
Marie Tetzlaff er kendt som kulturjournalist og for sine anmelderroste oversættelser af flere russiske litterære hovedværker.

Gylden Tirsdag: THE UNSEEN ROOM Sorø Kunstmuseum 21. apr. 16:00
Museumsdirektør Charlotte Sabroe fortæller om den aktuelle særudstilling med fotografen Krass Clement, hans fascinerende skildringer af storbyens skjulte steder og evne til at rive dens beboere ud af normaliteten for et øjeblik.
SALON: CHRISTIAN FOGHMAR: FORSKNINGENS DØGN OM ALBERT MERTZ Sorø Kunstmuseum 26. apr. 14:00
Kom og hør om museets forskning! I anledning af Forskningens Døgn fortæller kunsthistoriker Christian Foghmar om sit forskningsprojekt om Albert Mertz.

Familiesøndage: SANGSØNDAG Sorø Kunstmuseum 3. maj. 10:00
I dag går vi ikke i stilhed og kigger på kunst. Vi har fundet sangbogen frem og synger sange for alle, så højt vi kan, i den store udstillingssal.
Gylden Tirsdag: MALERIETS UDTRYKSMULIGHEDER Sorø Kunstmuseum 30. jun. 16:00
Introduktion til sommerudstillingen med Peter Bonde ved museumsinspektør Mathilde Helnæs. Bondes insisterende eksperimenter med maleriets potentialer har siden 80'erne udmøntet sig i alt fra brug af assemblage, collage og fotomontager til større totalinstallationer.

Belépés

Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google